06 - 44 07 61 88
Botterwedstrijden

Botterwedstrijden

Gedurende het jaar worden een aantal botterwedstrijden gezeild maar helaas zijn in 2020 vele wedstrijden afgelast wegens het coronavirus.

  • Tweewekelijks wordt er een wedstrijd gezeild op het Gooimeer voor de botters uit Huizen en Almere. Voor de meest actuele data kijk op onze agenda

  • De Taeje Bôkkesrace: Een spectaculaire zeilwedstrijd op het Gooimeer met authentieke botters. De botters worden bemand door bedrijven en organisaties die hun relaties en/of medewerkers trakteren op een bijzonder leuke dag. Voor méér informatie : Taeje Bôkkesrace

  • Jan Haring Races, Monnickendam: Het “Jan Haring Weekend”, de “Jan Haring Race” en de “Jan Haring Palingrookwedstrijd”. Het zijn inmiddels een drietal taalbegrippen geworden welke staan voor strijd, spanning, vermaak en gezelligheid. Ze mogen dan ook best nog eens allemaal apart worden benoemd.

  • Botterdagen en wedstrijden zijn er ook o.a. in Spakenburg, Elburg en Kampen.

  • Muider Hardzeildagen, Muiden. Hier strijden de vrijwilligers van tientallen zeilschepen in verschillende klassen om de jaarlijkse beker. Gewoonlijk vinden deze dagen plaats rond het einde van het seizoen.

>>Botterwedstrijden

Wij helpen u graag verder

neem contact op