06 - 44 07 61 88
Evenementen

Huizer Havendag       2020                                  is helaas afgelast.                

Huizer Havendag blijft een feest voor jong en oud!

Na het succes van 2019 wordt hopen wij volgend jaar weer de Huizer Havendag te kunnen organiseren, het feest blijft (bijna) hetzelfde maar in de opzet en organisatie verandert er het een en ander.
In het verleden was er een Bottermarkt, dit werd het Havenfestival en daarna Dag voor de Huizer Watersport naar uiteindelijk de Huizer Havendag.

 


De organisatie van deze dag gaf nogal wat druk op de Stichting Huizer Botters om 15 verschillende organisaties op een lijn te krijgen. Vandaar dat de Huizer Havendag is ondergebracht in een stichting: de Stichting Huizer Havendagen.
Een stichting die zelfstandig het organiseren van de Huizer Havendag voor haar rekening neemt. 
De doelstelling van de Stichting is het tonen wat Huizen vanuit ‘t verleden en heden met het water verbindt met jaarlijks een nautisch publieksevenement in en rondom de Oude Haven.

 

Binnen deze Stichting is een Raad van Toezicht, een dagelijks bestuur en een werkgroep actief. Gezamenlijk zullen zij zorg dragen voor het totaalconcept, de eindregie en uitvoering kernactiviteiten. Externe partners geven daar, met ei­gen middelen, een invulling aan passend binnen het totaalconcept en in overleg met de Stichting.

De Stichting heeft diverse belanghebbenden zoals: Traditionele watersport : AVOH, St. Jachthaven, Gooierhaven en Surfclub
Sociaal maatschappelijk : Vaarkracht, Gooimeerzeilers, Sailability
Ondersteunend : KNRM, Reddingsbrigade, Sportplatform, Scouting
Actieve gebruikers : MCH, Duikgenootschap, Hengelsportver., Zwemclub
Erfgoed georiënteerd : Stichting Huizer Botters, Smederij, Huizer Museum

Wilt u meer weten over de Stichting Huizer Havendagen of over de Huizer Havendag neem dan contact op met de Stichting via info@huizerhavendag.nl en vraag naar de mogelijkheden!

Huizer Havendag een feest in en om de HAVEN VAN ‘T GOOI!

Havenfestival werf Havenfestival havenfestival Huizen

 

 

Verenigingen slaan handen ineen voor Huizer Havendag.

Na het succes van 2019 hopen wij volgend jaar de Huizer Havendag weer te kunnen organiseren, het feest blijft (bijna) hetzelfde maar in de opzet en organisatie verandert er het een en ander.

>>Huizer Havendag

Wij helpen u graag verder

neem contact op