06 - 44 07 61 88
Evenementen

Opstapavonden

Direct Reserveren!

individuele opstapavondOpstapavond iedere eerste woensdag van de maand o.v.

Altijd al eens mee willen varen op onze historische botters? Of vind je de tochtjes op onze open dagen eigenlijk net iets tekort? Dan is dit je kans! Speciaal voor jullie hebben we de opstapavonden bedacht. We varen elke eerste woensdagavond van de maand van mei tot en met september met onze botter(s) uit. Houd onze facebook en de evenementen agenda op de site in de gaten.

We verzamelen om 18 uur en varen om 18.30 uiterlijk uit en varen tot hopelijk een prachtige zonsondergang. Bekijk de agenda voor de meest actuele informatie.

Natuurlijk gaat de opbrengst in zijn geheel naar de Stichting Huizer Botters, de bemanning bestaat uit goed getrainde vrijwilligers, maar eten en drinken wel graag wat met jullie mee. Het is dan ook de bedoeling dat iedereen wat te eten en te drinken om te delen meeneemt. U kunt voor afvaart een kopje koffie of thee kopen op de botterwerf . Zorg voor warme kleding : het kan snel afkoelen, bij heel mooi weer kun je je zwemkleding mee nemen want dan wordt er soms geankerd en kan er gezwommen worden. Kosten 20,00 euro p.p. / vrienden 10 euro p.p.

Reserveer hier uw plaatsbewijs

>>Opstapavonden

Wij helpen u graag verder

neem contact op