06 - 44 07 61 88
Banner Verhuur

Botter huren

Is er iets te vieren met je familie, bedrijf of vereniging? Huur dan één of meerdere van onze vier goed onderhouden stoere botters en ga op avontuur. Je kunt per botter met maximaal 12 personen meevaren. Is je gezelschap groter dan reserveer je eenvoudig ook meerdere botters. Het varen op een Huizer botter is een geweldige belevenis. Huizen ligt centraal en midden in één van de mooiste toeristische (vaar)gebieden van Nederland. Stap aan boord en vaar met de schipper en zijn maat het Gooimeer (de voormalige Zuiderzee!) op. Afhankelijk van wind en weer bepaal je samen met de schipper de koers.

Altijd al een keer een botter willen varen ? Dat kan !

Direct reserveren

Een paar suggesties?

Zet koers naar het oude vissersdorp Spakenburg, het forteiland Pampus, het Muiderslot of ga lekker barbecueën en zwemmen op een onbewoond eiland. Het kan allemaal en nog veel meer! Over eten en drinken hoef je je geen zorgen te maken want ook dat verzorgen wij graagBekijk onze vaarsuggesties en je beleeft een fantastische dag! Een dag voor vertrek heb je contact met jouw schipper, samen met hem bespreek je de uiteindelijke tocht en/of bestemming want die is natuurlijk wel afhankelijk van de duur van je tocht en weer en wind.

Behalve de belevenis van een mooie tocht kun je ook actief meehelpen met het varen van een stoer schip als de botter. Zeilen hijsen en strijken, aan het roer staan, de zwaarden bedienen, zeilen trimmen en wat er allemaal verder nog bij komt kijken. Maar vergeet vooral niet om te genieten en te luisteren naar de verhalen van de schipper en zijn maat over de historie van de Botters en de Zuiderzee visserij.

De Stichting Huizer botters heeft voor u al een aantal trips en dagtochten samengesteld waar u uit kunt kiezen, meer weten? 

Bekijk onze vaarsuggesties

Bestel gelijk één van onze kostmanden voor een lekkere versnapering of complete lunch en/of barbecue tijdens uw botter event. Zo maakt u van een vaart een complete dag uit! Klik hier onder voor de diverse arrangementen:

Barbeque

Barbeque

Barbeque pakket met keuze uit diverse soorten vlees en groenten

Drankjes

Drankjes

Keuze uit vele soorten drankjes, alcoholisch en non alcoholisch

Salades

Salades

Verse door onze catering crew gemaakte salades

Vis

Vis

Diverse soorten vis, in overleg

Vlees en worst

Vlees en worst

Vele soorten worst en vleeshapjes, gemaakt naar Uw wensen

 

U kunt uw dagtocht en/of trip  ook aanvullen met een educatief element door een van onze presentaties te boeken: ( à 1,5 uur) alleen op afspraak, donatie € 155,00.

  • Huizer Botters toen en nu!
  • De bouw van een botter.
  • De Zuiderzeevisserij, hoe ging dat!
  • De HZ 108 in New York ( Henry Hudson 400 )
  • Boekingen en reserveringen

 Huur een botter

Voor nadere informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Ida Wesselman, mobiel 06-44076188 of mail direct via info@huizerbotters.nl of via ons contactformulier 

>Botter huren

Wij helpen u graag verder

neem contact op