06 - 44 07 61 88
Evenementen

Opstapavonden

individuele opstapavondOpstapavond iedere eerste woensdag van de maand.

Altijd al eens mee willen varen op onze historische botters? Of vind je de tochtjes op onze open dagen eigenlijk net iets tekort? Dan is dit je kans! Speciaal voor jullie hebben we de opstapavonden bedacht. We varen elke eerste woensdagavond van de maand van mei tot en met september met onze botter(s) uit. Houd onze facebook en de evenementen agenda op de site in de gaten, want we verzinnen regelmatig ook een middag tocht voor bijvoorbeeld kinderen met hun (groot) ouders, of zomaar op een mooie zaterdag of zondag middag.

We verzamelen om 18 uur en varen om 18.30 uiterlijk uit en varen tot hopelijk een prachtige zonsondergang. Bekijk de agenda voor de meest actuele informatie.

Natuurlijk gaat de opbrengst in zijn geheel naar de Stichting Huizer Botters, de bemanning bestaat uit goed getrainde vrijwilligers, maar eten en drinken wel graag wat met jullie mee. Het is dan ook de bedoeling dat iedereen wat te eten en te drinken om te delen meeneemt. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Zorg voor warme kleding : het kan snel afkoelen, bij heel mooi weer kun je je zwemkleding mee nemen want dan wordt er soms geankerd en kan er gezwommen worden. Kosten 17,50 euro p.p. / vrienden 10 euro p.p. / vrijwilligers van de stichting 5 euro p.p.

Aanmelden bij:

Petra Bos, tel: 06 - 200 694 84 of mail naar : indivtochten@huizerbotters.nl
Via Facebook: Huizer Botters – Zeilactiviteiten groep


 

>>Opstapavonden

Wij helpen u graag verder

neem contact op