Evenementen

Blaricum beach, loterij en uurs-tochten

20-08-2020

Blaricum beach, loterij en uurs-tochten

Botters op Blaricum beach en restaurant Bruis.

Na een pauze van 3 weken is weer gestart met de actie 'Help de Huizer Botters'. De acties vonden in juni en juli in Huizen plaats; op 15 augustus deden de botters onze buurgemeente Blarcum aan.

Drie schuiten werden net als in het verleden op het strand gevaren, de HZ92 werd geschut en meerde af bij restaurant Bruis. Bij het sluisje werd de 92 verwelkomd door Huizer wethouder Roland Boom en zijn Blaricumse collega Gerard Knoop.
Het weer was ons goed gezind; er waren vele bezoekers op het strand. Velen namen de gelegenheid te baat om een kort tochtje met één van onze botters te maken. Ze werden overgezet naar de op het strand liggende schuiten met onze electrisch aangedreven pont, bemand door de jeudgafdeling, de 'Bramzijgers'.

We hebben op deze dag ruim 30 nieuwe vrienden mogen verwelkomen.
We komen in de buurt van de 1.000 ste vriend !

 
Loterij

Op de actiedagen zijn loten verkocht met als hoofdprijs een model van een botter. Eind augustus zal de trekking plaatsvinden door onze burgemeester Niek Meijer en in diverse kranten, onze facebook pagina en uiteraard ook op deze site worden gepubliceerd. 
19 september is de officiële prijsuitreiking op de botterwerf. Blijf onze site en facebook pagina volgen voor de juiste tijd en de uitslag !
Ook de uitslag van de loterij voor vrijwilligers met 2 overnachtingen in Sauerland zal op deze website worden gepubliceerd.


Korte tochten van een uur.

Veel bezoekers van onze stand vroegen of men niet meteen met een botter meekon. In die behoefte voorzien wij vanaf 22 augustus ! Eén van onze schuiten zal hiervoor klaarliggen op de botterwerf vanaf 10:30 waarmee we dan ongeveer een uurtje zullen gaan varen.
Bekijk onze uurs tochten folder

>>>Blaricum beach, loterij en uurs-tochten

Wij helpen u graag verder

neem contact op