Evenementen

De jaarlijkse sponsor en vrienden borrel en het vrijwilligers botterbal

03-12-2019

De jaarlijkse sponsor en vrienden borrel en het vrijwilligers botterbal

De jaarlijkse sponsor en vrienden borrel en het botterbal voor de vrijwilligers van de Stichting Huizer Botters waren weer een groot succes.

 

 

 

De kersverse burgemeester Niek Meijer heeft de kerstlichtjes aangezet voor een gezellige omlijsting van de werf in deze donkere dagen. De burgemeester is ook direct vriend van de stichting geworden.

Michel Welling, Maestro Cortador Professional, van Scharrelslager Welling verzorgde tijdens de borrel heerlijke hapjes van Speciale Spaanse hammen. Al met al gezellig en geslaagd.

 


We namen, met pijn in het hart, afscheid van bestuurslid Ingrid Helmus-Schaap die een stapje terug doet. Voor de jarenlange inzet en betrokkenheid van deze vlootvrouw kreeg zij door burgemeester een Huizer Insigne opgespeld. Helemaal afscheid nemen kan Ingrid niet, ze blijft actief als vrijwilliger bij de botters.

Klaas Kostelijk werd door alle vrijwilligers verkozen tot vrijwilliger van het jaar, en terecht! Klaas is er (bijna) altijd en altijd bereid te helpen met wat dan ook. Klaas is een rots in de branding en dient als voorbeeld voor de vele vrijwilligers die de stichting rijk is.Door een meer gestructureerde afdeling opleidingen bij de Stichting Huizer Botters mochten we dit jaar een record aantal vrijwilligers promoveren tot maat en schipper. Deze zijn hard nodig gezien het succes van het vaarbedrijf van de stichting die de botters verhuurt voor prachtige tochten in de omgeving. Ook u kunt zo’n botter huren, vriend of sponsor worden waardoor de stichting Huizer Botters het varend cultureel erfgoed van Huizen in de vaart kan houden voor volgende generaties.

Bij de jeugdafdeling van de stichting “de Bramzijgers” is ook altijd plek voor enthousiaste jongeren die van avontuur en varen houden.

 

 

 

>>>De jaarlijkse sponsor en vrienden borrel en het...

Wij helpen u graag verder

neem contact op