Evenementen

Inschrijving Taeje Bôkkesrace geopend

28-06-2021

Inschrijving Taeje Bôkkesrace geopend

Vrijdag 17 september 2021 organiseert stichting Huizer Botters voor de zeventiende keer de traditionele Taeje Bôkkesrace.

Dan liggen 23 botters bij de Botterwerf in de Oude Haven van Huizen klaar om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Deelnemende bedrijven, vriendengroepen en families kunnen per botter maximaal 12 gasten uitnodigen, die -samen met de schipper en z’n maten- strijden om de Taeje Bôkkes Wisselprijs. Deelname kost € 1745,- (excl. btw) per botter inclusief koffie, lunch en drankjes aan boord en haringhappen. Drankjes na afloop kunnen worden betaald met duiten.
U kunt zich nu direct online inschrijven via : Inschrijven Taeje Bôkkesrace 

Er liggen 23 Botters klaar!

Vanwege de verwachtte grote belangstelling – de Taeje Bôkkersrace ging vorig jaar immers niet door – liggen er straks 23 Botters klaar voor de traditioneel oergezellige Taeje Bôkkesrace op 17 september. Ook fijn voor onze zusterorganisaties die zou extra inkomsten kunnen genereren na dit moeilijke jaar!

Iedereen kan meedoen!

Dit jaar is de Taeje Bôkkesrace niet alleen toegankelijk voor bedrijven uit Huizen en de regio, maar ook voor organisaties en vriendengroepen of sportmaatjes uit Huizen en wijde omgeving!

Promotiemateriaal en aanmelden

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Rob Bos, evenementen@huizerbotters.nl of 06 2621 32 746. Alle informatie staat natuurlijk ook op deze website, zie verder https://huizerbotters.nl/agenda/taeje-bokkesrace/

>>>Inschrijving Taeje Bôkkesrace geopend

Wij helpen u graag verder

neem contact op