Evenementen

Taeje bòkkesrace en open dag groot succes

20-09-2018

Taeje bòkkesrace en open dag groot succes

De Taeje Bòkkesrace 2018 en 3e open dag op resp 14 en 15 september waren een groot succes.
Huizen was beide dagen gastheer van 23 botters, een fantastisch gezicht in onze haven. Mede door het fantastische weer op beide dagen was het bezoekersaantal groot.

De Taeje bòkkesrace ging half één van start. De wind was voor de botters en de gasten perfect: niet te hard en niet te zacht. Er werd fanatiek gezeild maar belangrijker was dat gasten en bemanning konden genieten van een heerlijke kostmand, een super gezellige sfeer en een lekker lopend schip. We hoorden zo nu en dan zelfs een koortje op de HZ45 zingen.
Na afloop van de race werden we onthaald op een blaasorkest en een hapje en drankje.

De Huizer botters zijn als derde, vierde, vijfde en 20ste geëindigd, een goed resultaat.
De BU65 ging met de winst en de wisseltrofee naar huis. Voor de complete uitslag klik op deze button : Complete uitslag TBR 2018

 

 

De open dag op 15 september werd druk bezocht. De HZ1 werd in het begin van de middag op de helling gesleept wat voor velen nieuw was en een goed idee geeft van alle activiteiten op onze werf. Ook is goed te zien welk onderhoud onze schuiten nodig hebben en de serieuze en deskundige manier waarop onze vrijwilligers dit aanpakken. Inmiddels is de houtbewerkingsploeg al druk in de weer : 

>>>Taeje bòkkesrace en open dag groot succes

Wij helpen u graag verder

neem contact op