06 - 44 07 61 88
HZ92 Spakenburg

HZ92 op de werf in Spakenburg

21 november 2016 - maart 2017:

Een eerste bezoek op de werf Nieboer in Spakenburg. De HZ 92 ligt daar op de kant en Marco van Venendaal en zijn mensen zijn met de sloop begonnen. Er is een "deur" gemaakt in het vooronder aan bakboord. Makkelijk binnen komen en de gangen worden toch vervangen. Aan stuurboord is de bovenste gang vóór verwijderd. Per 1 februari zit ze weer dicht en kunnen we in Spakenburg beginnen met vlak maken van de romp, breeuwen, kitten en schilderen van de romp.

Zodra dit klaar is varen we haar over naar Huizen en wordt ze weer seizoensgereed gemaakt.

Op 3 maart 2017 is ze weer teruggevaren in onze eigen haven. Het binnenwerk van het vurônger kan weer worden ingebouwd !

Hz 92 op de helling in Spakenburg Gezicht vanaf de loods Kijkje naar buiten door verwijderde gangen Timmerman aan het werk Kijkje in het vurônger Liggers al vervangen Werk aan de electrische installatie HZ 92 wordt geïnspecteerd door een Huizer delegatie HZ 92 in de ochtend Spakenburg wordt wakker Doppen slijpen Bakboord als nieuw Stuurboord schoon gekrabd Andries met één van zijn specialiteiten : kitnaden De werf heeft een 'troon' voor Andries gemaakt :) The King on his throne HZ92 bakboord in de lijnolie Cees hard aan t werk werkoverleg HZ92 restauratie, de zwaardklampen worden schoongemaakt 21 februari de eerste harpuis laag Jeroen bezig met nieuw schildboord en boeisel het vernieuwde vurônger Daar komt iets aan ! Weer terug in eigen haven

>>>>nov. '16 - maart '17 : HZ 92 in groot onderhoud

Wij helpen u graag verder

neem contact op