Sponsor of Bedrijfsvriend
een mooie staaltje MVO 

Zonder bedrijven & organisaties geen botters

Wij ontvangen geen subsidie maar kunnen onze doelstellingen realiseren door onze Botters te verhuren en door de feitelijke en financiële steun van meer dan 100 vrijwilligers, ruim 1000 vrienden en onze sponsoren. De enige personele kosten die wij maken zijn voor de inhuur van een professionele scheepstimmerman die in de wintermaanden leiding geeft aan de jaarlijks noodzakelijke restauraties.

Voor sponsoren hebben we tal van mogelijkheden:

  • U kun één of meerdere Botters huren om bijvoorbeeld uw relaties een onvergetelijke dag te bezorgen. Dat kan op een door u gewenst tijdstip maar ook tijdens de Taeje Bokkesrace op vrijdag 17 september. Dan wordt op het Gooimeer een wedstijd gezeild met circa 20 botters met gasten van verschillende bedrijven.
  • U kunt een eenmalige bijdragen geven voor bijvoorbeeld nieuwe zeilen, een mast, giek of een onderdeel dat gerestaureerd moet worden.
  • U kunt een eenmalige bijdrage geven voor de inrichting van onze zomertentoonstelling, de jeugdopleiding of de viering van ons 25-jarig bestaan in 2022
  • U kunt met een jaarlijkse structurele bijdrage direct het onderhoud van onze Botters steunen.
  • Sponsoring van materiaal, hout, tuigage, gereedschap, verf, brandstof,  etc. in natura.

We komen graag met u in gesprek om te onderzoeken wat u het beste past en op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn met een passende tegenprestatie. En over de interessante fiscale voordelen in het kader van onze erkenning als culturele ANBI instelling.

Meer weten? Neem dan contact op met ons sponsorteam, sponsorteam@huizerbotters.nl