Vrijwilligers pagina

Bemanning inlog en documenten

Beste vrijwilligers,

Hier vind je alle documenten die we gebruiken voor de vrijwilligers van onze stichting.

Om het actuele, real-time vaaroverzicht te bekijken kan je inloggen in het online boekingssysteem (zie ook de beschrijving een alinea lager). Hier vind je o.a. ook je rooster, inschrijvingen en historie.

Login bemanning (klik)

Voor een nieuw inlogaccount of assistentie gebruik de volgende knoppen :

Nieuwe inlog (klik) 

of   

Hulp nodig(klik)

 

Alle definitieve tochten zijn real-time online te zien.
U kunt o.a. op deze tochten inschrijven, Uw inschrijvingen en reserveringen zien in een overzicht en een kalender. De complete beschrijving van het online systeem staat hierboven, onder aan deze pagina en is ook nog in het online deel zèlf te zien.

Gedurende het jaar komt er méér functionaliteit in dit online systeem. Aarzel niet om je vragen en wensen aan onze helpdesk@huizerbotters.nl te mailen !

Schippers, maten en adspirant maten kunnen zich voor iedere tocht inschrijven. Meerdere maten en asp. maten kunnen zich opgeven.
De schipper schrijft zich in voor een tocht en bepaalt wie meevaart. De betrokkenen krijgen een bevestiging per mail.

Een verzoek aan de schippers: neem een paar dagen voor je tocht contact op met de huurder om diens eventuele wensen te bespreken. In geval de klant meerdere botters heeft gehuurd is het verstandig met de andere schippers af te stemmen wie de klant belt.

Kijk verder ook even bij het vakje opmerkingen of er nog bijzonderheden zijn, zoals bijvoorbeeld een ander opstappunt van de gasten (Restaurant Haven van Huizen, Newport, Kolkje). Het online systeem laat ook zien of er een kostmand meegaat !

Hier vind je de links naar de diverse documenten in GoogleDrive en de agenda voor de reservering van de vergaderzaal.